cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with particular device connecting to cambium

New Contributor

Issue with particular device connecting to cambium

Hi all,

I have a broadlink ir/rf blaster that I am trying to incorporate onto my wifi except it will not connect.

Connects fine to a tp link wifi but not to the e400.

 

Checking the logs on the AP it shows failed handshake on wireless lan [SSID] due to invalid pre-shared key

I have double checked and confirmed the password is correct.

AP is ont he latest firmware. I have researched and followed other guides I can find for similar issues and still no luck.

Also having an issue with another device that will just drop off and back on again after a few seconds. Not sure if this is the tablet at fault or the AP as only one device is doing this.

 

Any ideas and happy to send the Tech Support doco.

 

Regards,

 

Karl

 

2 REPLIES
Cambium Employee

Re: Issue with particular device connecting to cambium

Hi Karl,

 

Thank you for contacting Cambium Networks .

Can you please share the Tech-Support to vtr100@cambiumnetworks.com

It would be helpful if you can also share the broadlink ir/rf blaster details like Hardware, Software etc. Even a link to the product would be helpful.

 

Regards,

Vivek

Highlighted
New Contributor

Re: Issue with particular device connecting to cambium

Hi Vivek,

I am emailing you the tech support now.

This is the device: http://www.ibroadlink.com/rm/

 

Regards,

Karl