CNUT: Burn Alt... FlashProgram() failure Lock Alt... Failed

Anyone have ideas about what would cause this, and what the solution/workaround is? the subscriber module is out in the field.

02/23/10 15:30:42 WARN Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Cannot upgrade: burnfile Failed. Output from Telnet session: burnfile Burn Boot from file: SMboot.bin Validating Boot File… File Checksum OK 05A65B89 Updating Alt Boot… Burn Alt… FlashProgram() failure RtnCd: 0001 Adr:02250000 Lock Alt… Failed! Telnet+> ( SITE= xxxxxxxxxx )


Thanks.


02/23/10 15:22:51 INFO Refreshing NE at:x.x.x.x
02/23/10 15:24:49 INFO Updating Selected Network Elements process has completed.
02/23/10 15:29:49 INFO Updating Selected Network Elements process start …
02/23/10 15:29:49 INFO CANOPY94_2BUILDOFFICIAL_DES.pkg3 loaded.
02/23/10 15:29:49 INFO Starting Update Process …
02/23/10 15:29:49 INFO Using Active FTP for File Transfer
02/23/10 15:29:49 INFO Queue NE:x.x.x.x for updating
02/23/10 15:29:50 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Checking Network Element Status ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:29:50 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Current = CANOPY 7.3.6 Oct 24 2005 12:06:56, CANOPYBOOT 3.0, 012308 ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:29:50 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Using Package Z:'downloads’Wireless Network Related’Canopy’CANOPY94_2BUILDOFFICIAL_DES.pkg3 ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:29:50 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Detect registered master device link ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:29:57 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Transferring Files SMboot.bin to SM ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:30:21 INFO Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Programming … ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:30:42 WARN Host: x.x.x.x;ESN: 0A003EF0B2B3;Message: Cannot upgrade: burnfile Failed. Output from Telnet session: burnfile Burn Boot from file: SMboot.bin Validating Boot File… File Checksum OK 05A65B89 Updating Alt Boot… Burn Alt… FlashProgram() failure RtnCd: 0001 Adr:02250000 Lock Alt… Failed! Telnet+> ( SITE= xxxxxxxxxx )
02/23/10 15:30:42 INFO Node: x.x.x.x Update Completed.
02/23/10 15:30:42 INFO Refreshing NE at:x.x.x.x
02/23/10 15:31:06 INFO Updating Selected Network Elements process has completed.

ComLog 507303

Anyone?

Noone has any ideas – at all?

be sure you are upgrading with the correct upgrade path. also compare the fpga version to another antenna of the same hardware type (ie. p8, p9, p10) Sometimes if you did not follow the upgrade path from 7.3.6 and beyond it will upgrade version without upgrading the correct fpga if so then you hit a certain point where it will no longer upgrade. only way to fix it is to downgrade back to 7.2.9 then follow the correct upgrade path. also make sure your upgrade packages aren’t corrupt.