Force 300-16 loosing connection to AP

Force 300-16 losing connection randomly.

Apr 20 00:33:11 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connected"(6)
Apr 20 00:33:05 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Device Approval Pending"(5)
Apr 20 00:33:05 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Secondary NTP server []
Apr 20 00:33:05 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Primary NTP server []
Apr 20 00:33:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Server cert validation is enabled
Apr 20 00:33:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Device-Agent Waiting for connect… to cnMaestro:[us-e1-s17-6kjx94x0zv.cloud.cambiumnetworks.com] ctimer=(nil)
Apr 20 00:33:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: resolve_socket_server_url: Add ipv4 [3.92.120.224]
Apr 20 00:33:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Server cert validation is enabled
Apr 20 00:33:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:32:07 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:31:26 Dawn S netifd: mgmt (5111): udhcpc: sending renew
Apr 20 00:31:06 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:30:05 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:29:04 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:28:03 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Wait for 300 seconds before falling back to discovery
Apr 20 00:28:03 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:27:36 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Device-Agent Waiting for connect… to cnMaestro:[us-e1-s17-6kjx94x0zv.cloud.cambiumnetworks.com] ctimer=(nil)
Apr 20 00:27:36 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: resolve_socket_server_url: Add ipv4 [52.22.5.143]
Apr 20 00:26:26 Dawn S netifd: mgmt (5111): udhcpc: lease of 10.90.0.87 obtained, lease time 600
Apr 20 00:26:26 Dawn S netifd: mgmt (5111): udhcpc: sending renew
Apr 20 00:25:46 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Device-Agent Waiting for connect… to cnMaestro:[us-e1-s17-6kjx94x0zv.cloud.cambiumnetworks.com] ctimer=(nil)
Apr 20 00:25:46 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: resolve_socket_server_url: Add ipv4 [52.22.5.143]
Apr 20 00:21:31 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: Server cert validation is enabled
Apr 20 00:21:25 Dawn S netifd: mgmt (5111): udhcpc: lease of 10.90.0.87 obtained, lease time 600
Apr 20 00:21:24 Dawn S netifd: mgmt (5111): udhcpc: sending renew
Apr 20 00:21:14 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:21:08 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Connecting"(4)
Apr 20 00:21:08 Dawn S DEVICE-AGENT[5700]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat "Not Connected"(0)

Whats Happening?

The bulk of the messages look like the cnmaestro agent running on the radio can’t connect with cnMaestro. If you’re not using cnMaestro, you might want to disable this service on the radio. Other then that I’m not seeing anything indicating loss of connectivity. What firmware are you using on the AP and this client?

4.6.1 on the AP and 4.6.2 on the SM. I’ll update the AP tonight to see if it helps.

Interference? Something about disconnect reason from AP?