LINKPlanner 5.2.2 Failed to Start

HI Cambium Team. 

Could you please help me with my LINKPlanner Installed on my new Win10 64-bit Laptop..

The application is not launching, there is a error message on it. 

see error.png

i also tried the LinkplannerConsole.exe

here is the result;


C:\Users\**********>"C:\Program Files\Cambium Networks\LINKPlanner\LinkPlannerConsole.exe"
Traceback (most recent call last):
File "link_planner\wxapp\application_base.pyc", line 64, in OnInit
File "link_planner\wxapp\application_win32.pyc", line 77, in create_main_frame
File "link_planner\wxapp\main_frame.pyc", line 46, in <module>
File "link_planner\wxapp\access_point_panel.pyc", line 27, in <module>
File "link_planner\wxapp\link_panel.pyc", line 18, in <module>
File "link_planner\wxapp\path_visualisation.pyc", line 23, in <module>
File "link_planner\wxapp\plot_panel.pyc", line 20, in <module>
File "link_planner\utils\font_manager.pyc", line 74, in do_init
File "matplotlib\font_manager.pyc", line 1454, in _rebuild
File "matplotlib\font_manager.pyc", line 975, in json_dump
IOError: [Errno 13] Permission denied: u'C:\\Users\\*******\\.matplotlib\\fontList.json'
OnInit returned false, exiting...



hope you can help me. 

thank you.

Hi,

The permissions appear to have changed on the "fontList.json", If you delete the "C:\\Users\\*******\\.matplotlib\\fontList.json" and run the LINKPlanner, it will then create a new version of the file on startup with the correct permissions.

Does that help?

Thanks,

Arun

1 Like