Problem with Board Temperature ?

Hi, we have a problem with two device Cambium. It's possibile that Board Temperature : 103 C / 217 F is a "fake" message and the problem was another?

1) AP Cambium rebooted for Hardware Watchdog Reset

5.4GHz MIMO OFDM - Access Point - 0a-00-3e-bb-XX-XX

Software Version : CANOPY 14.1.2 AP-AES
Software Boot Version : CANOPYBOOT 1.0
FPGA Version : 050516
PLD Version : 1
Frequency Band : 5.4GHz
Hardware Platform : 13
Hardware Minor Revision : 0
Device Type : CANOPY

Problem:

******System Startup******
System Reset Exception -- Hardware Watchdog Reset
Software Version : CANOPY 14.1.2 AP-AES
Board Type : P13
Device Setting : 5.4GHz MIMO OFDM - Access Point - 0a-00-3e-bb-XX-XX
No valid accounts configured. Using default user account - 5510.0 MHz - 20.0 MHz - 1/16 - CC 4 - 2.5 ms - Other Regulatory/Other
FPGA Version : 050516
FPGA Features : AES, Sched, US/ETSI;
09/20/2016 : 07:57:21 UTC : :Time Set
09/20/2016 : 07:57:44 UTC : :Board Temperature : 103 C / 217 F
09/20/2016 : 07:57:46 UTC : Acquired sync pulse from Power Port

Actual in HomePage: 

Temperature : 32 °C / 90 °F

2) SM Cambium

Software Version : CANOPY 14.2.1 (Build 16) SM-AES
Software Boot Version : CANOPYBOOT 1.0
FPGA Version : 080216
PLD Version : 1
Frequency Band : 5.4GHz
Hardware Platform : 13
Hardware Minor Revision : 0
Device Type : CANOPY

******System Startup******
System Reset Exception -- Reset due to FatalError
Software Version : CANOPY 14.1.2 (Build 17) SM-AES
Board Type : P13
Device Setting : 4.9/5.9GHz MIMO OFDM - Subscriber Module - 0a-00-3e-bb-XX-XX
No valid accounts configured. Using default user account
FPGA Version : 050516
FPGA Features : AES, Sched;
09/06/2016 : 07:13:23 UTC : :Board Temperature : 103 C / 217 F
09/11/2016 : 02:25:14 UTC : :Time Set
09/11/2016 : 02:33:44 UTC : :Time Set
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/18/2016 : 10:38:45 UTC : :Invalid ACK discarded, VC: 28 0a003ebb37fd
09/20/2016 : 07:28:54 UTC : :Web user; user=none; Reboot from Webpage; -> today my manual reboot after seen 103 °C in event log but normal in Homepage
09/20/2016 : 07:29:00 UTC : :Forced reset;
09/20/2016 : 07:29:10 UTC :


******System Startup******
System Reset Exception -- User Initiated Reset
Software Version : CANOPY 14.1.2 (Build 17) SM-AES
Board Type : P13
Device Setting : 4.9/5.9GHz MIMO OFDM - Subscriber Module - 0a-00-3e-bb-XX-XX
No valid accounts configured. Using default user account
FPGA Version : 050516
FPGA Features : AES, Sched;
09/20/2016 : 07:29:33 UTC : :Board Temperature : 103 C / 217 F
09/20/2016 : 07:41:44 UTC : :Web user; user=none; Reboot from Webpage;
09/20/2016 : 07:41:49 UTC : :Forced reset;
01/01/2011 : 00:00:10 UTC : :01/01/2011 : 00:00:00 UTC : :Time Set
01/01/2011 : 00:00:10 UTC :


******System Startup******
System Reset Exception -- User Initiated Reset
Software Version : CANOPY 14.2.1 (Build 16) SM-AES -> upgrade
Board Type : P13
Device Setting : 4.9/5.9GHz MIMO OFDM - Subscriber Module - 0a-00-3e-bb-XX-XX
No valid accounts configured. Using default user account
FPGA Version : 080216
FPGA Features : AES, Sched;
01/01/2011 : 00:00:34 UTC : :Board Temperature: 32 C / 89 F
09/20/2016 : 07:45:12 UTC : :Time Set

Actual in HomePage: 

Temperature : 34 °C / 93 °F

Hi,

I see that AP is getting Hardware Watchdog reset on the software version 14.1.2.This was the defect in the version 14.1.2 that got fixed in 14.2. Please upgarde this AP to the software version 14.2 and check if the issue still persists.

Regarding SM:- I can see that you have upgraded it to 14.2.1 (Build 16) and you were getting reset due to fatal error on the software version 14.1.2.

May I know your exact query about this SM to assist you further on the same?