Bug z AP XV2-21x - adres BSSID w tablicy ARP

Witam,

Wydaje mi się, że znaleźliśmy bug z nowym AP XV2-21x na firmware 6.5.1, gdzie nasz switch jakimś cudem widzi adres MAC BSSID w tablicy ARP. Dodatkowo ten adres nie jest poprawnie przedstawiany i powiedzmy, że pierwsze 4 bajty nie pasują do MACa samego AP, reszta jest identyczna oprócz ostatnich 4 bajtów, które są losowe. Mamy też starsze XV2-2, ich adres w ogóle nie widnieje w tablicy ARP na switchu, oprócz wiadomo MAC samego mgmt interfejsu. Założyliśmy ticket w suporcie, ale jak na razie wsparcie pierwszej linii nigdzie dalej nie zaprowadziło nas w tym temacie.

Pytanie, czy jest jakieś wsparcie z Polski albo nawet innego kraju w UE czy USA, coś jak 2 linia wsparcia, z którą można się skontaktować?

Niestety XV-21 jest zabugowany jak jasna cholera,XV-22 również. Nie licz na to że ktoś szybko ci pomoże trzeba poczekać około 6 do 9 miesięcy aż naprawią wszystkie błędy. Ot całe Cambium

Widać ogromny spadek wydajności w łataniu lub chociaż prób załatania zgłoszonych poważnych błędów bądź niedziałających funkcji. Myślałem że 2022 był słaby w 2023 chyba jest gorzej. Za dużo produktów naraz ? Ucieczka programistów ?

Nie wiem co jest przyczyną ,ale od mniej więcej półtora dwóch lat jest po prostu dramat w rozwiązaniach wi-fi,. Epmp rozwija się w miarę stabilnie i z sensem natomiast tutaj z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej.