Upgraded to 4.8.1 and now strange SM disconnects

Hi all upgraded to 4.8.1 one day ago and now have customers reaching out and reporting loss of internet and maestro is showing online times being reset, AP is not dropping the SMs… seeing “DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysWDTRebootCounter], please check” in the logs…here is a bit of the log from the AP…

Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysWDTRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysWDTRebootCounter]
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysHardRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysHardRebootCounter]
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysSoftRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysSoftRebootCounter]
Jun 5 11:03:27 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat “Connected”(6)
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysWDTRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysWDTRebootCounter]
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysHardRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysHardRebootCounter]
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: Invalid field [sysSoftRebootCounter], please check
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysSoftRebootCounter]
Jun 5 11:03:18 Herbert Town DEVICE-AGENT[6114]: platform_set_cns_connection_state: New CNS_STATE cns_serv_stat “Connected”(6)
Jun 5 11:02:46 Herbert Town admin [10.60.12.202] web_interface: User: ‘admin’ role: ‘admin’ is logged in…

Hello @DigitalMan2020,

could you PM me techsupport files?
If AP does not drop SMs, can you access them? GUI or SSH.

I will do that asap… I can access them with GUI, working with 2 customers, one with a 25 and one with a 19 and looks like a hard reboot of the 25 fixed it but the 19 still shows

Jun 5 18:03:55 F300-19_Brandee Timko DEVICE-AGENT[6286]: Invalid field [sysWDTRebootCounter], please check
Jun 5 18:03:55 F300-19_Brandee Timko DEVICE-AGENT[6286]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysWDTRebootCounter]
Jun 5 18:03:55 F300-19_Brandee Timko DEVICE-AGENT[6286]: Invalid field [sysHardRebootCounter], please check
Jun 5 18:03:55 F300-19_Brandee Timko DEVICE-AGENT[6286]: platform_set_fld_index: Failed to get index for field [sysHardRebootCounter]
Jun 5 18:03:55 F300-19_Brandee Timko DEVICE-AGENT[6286]: Invalid field [sysSoftRebootCounter], please check